Sunca de pui

de mimmi in Mezel de casa, 23 Oct 2011 | 9836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • ulei de masline(eu am pus aromat)
  • 2 catei usturoi
  • foi dafin
  • Condimente:amestec de piper si
  • usturoi,rozmarin,patrunjel,busuioc,oregano Kotanyi
  • sare
  • apa sau supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca de pui:

Punem bucata de pui intr-un vas de yena,condimentam dupa gust cu condimentele de mai sus. Taiem usturoiul feliute si le adaugam in vas,la fel si frunzele de dafin si stropim puiul cu ulei. Adaugam 1 pahar de apa sau supa si invelim vasul in folie de aluminiu. Dam puiul la cuptor cca 40 de minute,dupa care luam jos folia si mai bagam cca 20 de minute vasul la cuptor. Il lasam la racit dupa care il feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

24.10.2011, 13:56

sigur este foarte buna

MotanLaOale 1

24.10.2011, 16:58

bun bun

carmenvlad 1

06.11.2011, 10:10

Interesanta. Arata foarte bine, cred ca este si delicioasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Slanina fiarta cu boia si usturoi